Wednesday, January 3, 2007

GFWS




Runt omkring oss så finns det saker som håller på att försvinna. Ni känner till en del och en del har ni ingen aning om. Den sibiriska tigern, kinesiska pandan och framför allt the great fat white seal. När man talar om GFWS så är det många tragiska omständigheter som har försatt GFWS i dess situation. I och med att den verkligen gillar att förflytta sig till olika skyddade sandstränder där det finns rikligt med föda och dryck så har GFWS med sin stigande ålder och vikt anpassat sig till att förfina sin ursprungs födelse plats med ett extra boende som han kan nå mycket lättare än att ge sig ut på sina långväga resor mot varmare mål. Men enligt ett envist rykte ska han nästa år få sällskap av sina närbesläktade very small and healty atletic seal kompisar som han tillbringar sin mesta tid med att skaffa föda och att få en högre rang. Dom vill också få känna av den perfekta jaktmarken där man lätt och ledigt skaffar sig god och näringsrik föda. Så när ni nu tittar på bilden så kanske det är den sista bilden av GFWS i det vilda som har tagits.

3 comments:

Unknown said...

Tja Björn! Gott Nytt År! Ser ut som om ni har det skönt. Tänkte be om en tjänst om du har tid och lust. Om du har vägarna förbi någon thaiboxnings butik...har du lust att köpa ett par boxhandskar av märket Twins, svarta med kardborreband i vikten 12oz?
Som sagt bara om du har tid, lust och plats i resväskan. Dom är grymt mycket billigare i Thailand. Ska ha dom till att slå dig sen haha! Vi hörs, hälsa Anneli!

Daniel

Hogberg said...

tjing

Hogberg said...

Hej!
Du GFWS jag tycker att muskeln runt midjan är mera svälld än biceps.
Kram Syster